Momenteel heb ik geen pups beschikbaar.

Voor pups kunt U kijken op de website van kennel Rags To Riches!!

Ik heb af en toe een nestje om een volgende generatie te hebben om verder te gaan met het bouwen van een lijn Tibetaanse Terriërs die ik beschouw al mooie vertegenwoordigers van dit ras met ook als doel zo gezond mogelijk fokken.

Door de beschikbaarheid van steeds meer DNA testen over afwijkingen binnen het ras en bij Mydogdna en Embark steeds meer info over kwaliteiten die de honden dragen zoals bouw en kleuren kom ik als fokker steeds meer te weten over mijn mogelijkheden en dat wat ik beter niet kan doen.

Vooral door de mensen die geïnteresseerd zijn in dit mooie ras kan ik als fokker, fijne mensen die bij mij een hond aanschaffen of hebben aangeschaft en waar ik blij en trots op ben hoe ze van hun hond kunnen genieten en ze een fijn leven bezorgen en met trots naar hun hond kunnen kijken, daar dagelijks van genieten.

Gezondheid, een fijn karakter en een mooie verschijning voor het ras is voor mij het belangrijkste.

Een prima kwaliteit vacht die in de breedte goed onderhouden kan worden en niet door massa ondervacht een dagelijkse uitdaging blijft!! is iets waar ik aan blijf werken.

Pups kunnen vanaf jong al bezocht worden ook al zie je de eerste paar weken weinig en wordt er vooral geslapen en gegeten!!

Ik zeg altijd dat mensen mij niet aardig hoeven te vinden maar wel zien en ervaren dat ik gemotiveerd ben en dat het welzijn van de hond en eigenaar voor mij belangrijk is.

Of je een vacht lang wil houden of met regelmaat naar de trimster gaat is voor mij allemaal goed zolang de vacht en huid verzorgd is.

Mijn eerste Tibetaanse Terriër nest was in 1981 en het blijft iedere keer weer afwachten of mijn veronderstellingen en verwachtingen bewaarheid worden.....de goede dingen bewaren en terugzien in de volgende generatie en dat wat verbeterd kan worden voor elkaar krijgen.

Of combinaties en importen of dekkingen buiten mijn eigen kennel dat geeft wat ik verwacht, ik doe liever geen nesten met iedere keer dezelfde ouderdieren, dat vind ik meer vermeerderen dan fokken.

Een samenwerking heb ik altijd belangrijk gevonden en de laatste paar jaar werken Patricia van kennel Rags To Riches en ik samen en maken gebruik van elkaars kwaliteiten.

Ik ben blij dat ik kan blijven leren en iedere nieuwe ervaring weer mag beleven.